Vi blir en del av ÄHLM Market

Äntligen så har vi fått avslöja vår efterlängtade nyhet. Hösten 2022 blir vi en del av ÄHLM Market vilket är en satsning av Backahill.

Detta innebär att vi går in i nästa kapitel. Från en foodtruck till en fast salladsbar mitt i stan på Storgatan. Så häftigt! Nu kan vi verkligen bygga vår dröm -en plats där vi skapar livskvalitet på många plan-

Vi kommer utöka vår salladsmeny och nyheter som smoothies och bowls kommer finnas i nya lokalen. Förutom fortsatt fantastisk mat så kommer vi skapa event som bygger vidare på hälsa och balans, vilket vi älskar. Det ska bli så otroligt roligt, vi hoppas ni hänger med på vår resa, utan er så finns inte Roots och vi kommer vilja ha med er i hela vår process, från nu och fram tills vi öppnar <3

Läs gärna mer här: https://backahill.se/nyheter/roots-happiness-oppnar-i-ahlm-market

NY MENY

Vi har en ny fantastisk meny som är framtagen för att skapa smakexplosion, mättnad, njutning, bra näring för kroppen och en riktigt fin syn för ögat. Vi erbjuder 5 olika sallader, låt oss presentera:

Ginger Beef – NYHET, vår senaste sallad med svenskt långkokt högrev med smaker som ingefära, soja och röd curry.

Solskensräka – en fantastiskt god sallad med både sötma och en något het eftersmak från chilin i salsan.

Beet-Root – rödbeta & chevré, två smaker som gifter sig SÅ bra! Kan köpas både som vegetarisk och med kyckling.

Asiatisk Lax – vår omtyckta sallad som fått sig en fräsch uppdatering. Smaker som ingefära, soja och koriander.

Grönt & Gott – vegetariska (och veganska) salladen med vår fräscha örthummus som har fått sig en riktigt god förnyelse i både smak och färg.

Happy Caesar – vår storsäljare som är den enda salladen som ser exakt likadan ut som förr, HURRA säger vi och många andra för det.

Välkomna till Roots of Happiness!

Här finner ni mycket som är bra att veta om oss!

Öppet: Tisdagar & torsdagar kl. 11.00-14.00 i centrum på Storgatan 40 (gamla Åhléns) och på Ängelholms Vandrarhem.

Det går bra att förboka sallad inför varje öppetdag på messenger, mejl eller telefon. Vi levererar fritt ut till företag eller privatpersoner tisdagar och torsdagar vid ett minimum på ca 8 sallader i Ängelholm med omnejd.

Vi finns här för er, skriv till oss så fort du undrar över något. Sallader gjorda från grunden, med kärlek, för att ni ska få möjlighet att ge er kropp något den älskar.

Pris:
Happy Ceasar 123 kr
Beet-Root/veg 127 kr /125 kr
Asiatisk Lax 125 kr
Solskensräka 125 kr
Grönt & Gott 110 kr