Vår mat…

Välkomna till Roots of Happiness, en plats där vi skapar rum för dig, att ge dig själv möjligheten att bygga ditt liv. Välj att fylla det med näringsrika sallader som smakar magiskt och ser fantastiska ut. Mat som ger dig styrka med kunskap från två passionerade kostrådgivare, som brinner för att göra skillnad för andra. 

..& filosofi

Vår mat är det som bygger vår kropp, som ger energi, som skapar glädje men som fram för allt ger ett resultat över ditt välmående. Vad du väljer att äta skapar din kropp och din hälsa. Vi finns för att underlätta för dig och ge dig de bästa förutsättningarna, inte bara nu men även i framtiden! Våra sallader är allt och lite till, det där extra du letat efter. 

Med kunskap från två utbildade kostrådgivare är våra sallader väl genomtänkta  med ett innehåll som ger allt det där kroppen hurrar över.

Vi gör i stort sett allt helt från grunden och har noga valt ut råvaror utifrån innehåll och som är snälla mot klimatet. De inte bara ser fina ut utan smakar fantastiskt och håller dig mätt länge på grund av den höga näringstätheten. En sallad som har det där, det där som du inte längre behöver leta efter. 

Bjärefågel

Vår fina kyckling från Bjärefågel i Torekov är Sveriges enda klimatcertifierade kyckling där dom också arbetar aktivt med etisk djurhållning och hållbarhet. Bjärekycklingar får dubbelt så mycket plats i stallet jämfört med en vanlig svensk kyckling. Dom har kvalitetsfoder på lokalt odlad majs och fodret innehåller inte GMO eller antibiotika. Kycklingarna växer upp utan stress då dom får växa långsamt och har en god hälsa. Dom föds upp av vännerna på Bjärefågel och den maximala transporten är så kort som möjligt.

Munkagroddar

Våra groddar är lokalt producerade i Munka Ljungby. Munkagroddens odling är 100% ekologisk. De vill bidra till en långsiktigt hållbar och hälsosam värld genom att odla groddar med högsta kvalitet med så liten påverkan på miljön som möjligt.

Inspiratons bilder