Om Roots of Happiness

Vi är två systrar, tvillingar i själ och tvillingar i vår mission om att inspirera till ett långt, hälsosamt och lyckligt liv!

Tänk om det hade varit självklart och enkelt hur man på bästa sätt tar hand om sin kropp och sin mentala hälsa. Idag är det ett myller av erbjudanden, mer eller mindre fungerande dieter och en mängd åtaganden och ansvar i vardagen som leder till stress, och ibland även utmattning!

Vi vet, vi har själva sprungit i ekorrhjulet, vi har också hoppat på olika dieter och metoder, vi har pusslat och kämpat, sökt efter den optimala hälsan både på ut och insidan. Det har skapat dem vi är idag.

Det är så lätt att gå vilse, i en värld full av tusentals olika uppslag. Det upplevs som svårt att få bestående och varaktiga resultat!

Det är så lätt att leta utanför sig själv efter alla svar, när så mycket av det redan finns inom oss!

Vi förstod att skaparen av våra egna liv faktiskt är just VI. Sedan dess har vi utbildat oss inom både personlig utveckling och som kostrådgivare. Vi har hållit i kurser och vi har sökt efter det bästa sättet att få andra att se det vi nu ser…

..att det finns ett enklare sätt – att det verkligen finns ett liv fyllt med mening, energi, kärlek och riktning!

Vi ser vår kropp som ett stort pussel där varje pusselbit har en funktion, varje bit skapar välmående och bygger tillsammans din balanserade kropp.

Vi har en vision där vi startat med en stark pusselbit. En pusselbit med insikten att det vi äter är det som bygger en frisk och stark kropp, inte bara nu men även i framtiden. Vårt allra första steg på resan är att vi har skapat våra fantastiska sallader som inte bara ger energi och smakar magiskt – utan som inspirerar till något mer, något större, ett hälsosammare och mer balanserat liv!

Vår mission är nu att guida, inspirera och underlätta för så många som möjligt att få leva detta liv. Att leva ett liv där du följer ditt hjärta och där du hittar din plats i livet och gör det du älskar. För frågan är – vill du bara överleva eller LEVA när du lever?

Inspirations bilder